Verkoop en bouw De Vlinder Eindhoven in volle vaart

Nieuws

De bouw van de appartementen in plan De Vlinder in Eindhoven verloopt in volle vaart! Deze week werden de prefab betonnen kolommen, gemaakt in de werkplaats van Reuvers Ontwikkeling & Bouw in Oss, tussen de parkeerplaatsen in de kelder van blok 03 geplaatst. Hierop komt straks de begane grond vloer te rusten. Op de foto's bij dit bericht krijg je een goed beeld van de halfverdiepte ligging van de kelder, en op de achtergrond zie je mooi de transformatie van het oude schoolgebouw (blok 01).

Ook de verkoop loopt gestaag door. Zo werden onlangs de overeenkomsten ondertekend voor het appartement op bouwnummer 24; een fijn tweekamerappartement dat is gelegen op de eerste verdieping van blok 02.

Reuvers Ontwikkeling & Bouw, Collectief Duurzaam Wonen en Van Santvoort Makelaars feliciteren de koper van harte met de aankoop van dit prachtige appartement!

Wil jij ook wonen in het groen met de stad om de hoek? Ontdek de laatste appartementen op www.devlindereindhoven.nl of neem direct contact op met van Santvoort makelaars voor verkoop en informatie.

Van Santvoort Makelaars
Torenallee 65 | 5617 BB Eindhoven
T 040 269 25 30
nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl
www.vansantvoort.nl