De Vlinder Eindhoven | Update bouw mei 2023

Nieuws

De bouw van plan De Vlinder vordert gestaag! Graag delen we weer een update van de bouw van de 51 appartementen aan de Vitruviusweg in Eindhoven met je.

Bij blok 1, dit zijn de appartementen op de bouwnummers 01 t/m 08, gelegen in de oude school, wordt de wederopbouw steeds beter zichtbaar. Het metselwerk van de buitenmuren op de begane grond is gereed en de kozijnen rondom de trappenhuizen zijn geplaatst. We zijn nu bezig met het stellen van de kozijnen op de verdieping zodat we ook hier de gevels kunnen voorzien van isolatie en metselwerk. Daarna zullen we het dak vernieuwen en kunnen we binnen in het gebouw beginnen met de afbouw.

Bij blok 2, dit betreft de appartementen op de bouwnummers 09 t/m 39, zijn we bezig met de opbouw van de derde en laatste verdieping. Hier wordt vandaag de dakvloer gelegd. Vervolgens worden de gevels verder gemetseld en wordt tevens de houten gevelbekleding aangebracht. Over een paar weekjes kan de dakvloer worden gestort en kunnen we ook in dit gebouw van start met de afbouw.

Bij blok 3, dit zijn de appartementen op de bouwnummers 40 t/m 51, zijn we zogeheten 'dakdicht'. Alle binnenwanden zijn hier al geplaatst en momenteel zijn de installateurs drukdoende met het aanleggen van het leidingwerk. Aan de buitenzijde gaat de voeger deze week beginnen. Zodra het voegwerk gereed is worden de steigers verwijderd. Volgende week komen de eerste kopers van dit woonblok al even naar hun toekomstige thuis kijken, super leuk!

Bijgaand een aantal foto’s van de bouwplaats vanochtend. Op de eerste twee foto's zie je blok 01, op foto's 3 en 4 komt blok 02 in beeld en op de laatste twee foto's zie je blok 03.

Stand verkoop
Op dit moment zijn er nog twee appartementen in De Vlinder beschikbaar, te weten de bouwnummers 09 en 27, beiden gelegen in blok 02. Wil jij dit najaar al wonen in De Vlinder? Ontdek deze appartementen op www.devlindereindhoven.nl of neem direct contact op met de makelaar voor meer informatie.

Van Santvoort Makelaars
Torenallee 65 | 5617 BB Eindhoven
T 0031 40 269 25 30
nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl
www.vansantvoort.nl