De Vlinder Eindhoven | Update bouw juli 2023

Nieuws

De bouw van plan De Vlinder is al een heel eind gevorderd! Graag delen we weer een update van de bouw van de 51 appartementen aan de Vitruviusweg in Eindhoven met je. 

Bij blok 1, dit zijn de appartementen op de bouwnummers 01 t/m 08, gelegen in de oude school, wordt momenteel een nieuwe daklijst gemaakt. Binnen in de appartementen worden de binnenwanden geplaatst en worden de leidingen in de wanden aangebracht. Volgende week wordt er een start gemaakt met het aanbrengen van de zwevende dekvloer. 

Bij blok 2, dit betreft de appartementen op de bouwnummers 09 t/m 39, wordt momenteel hard gewerkt aan de afwerking van het dak en de gevel. Binnen in de appartementen worden de binnenwanden geplaatst en worden de leidingen in de wanden en vloeren aangebracht. In de kelder is de stukadoor gestart met het afwerken van de wanden en zullen we starten met het aanbrengen van het geïsoleerd plafond. De kopers van woonblok 02 nemen vandaag een kijkje in hun toekomstige appartement. 

Bij blok 3, dit zijn de appartementen op de bouwnummers 40 t/m 51, zijn de stukadoors en tegelzetters klaar met hun werkzaamheden. Ook zijn de kozijnen geplaatst. Momenteel zijn we bezig met het plaatsen van de hekwerken op de balkons. Binnen in de woningen zijn de installateurs druk bezig met het aanbrengen van de installaties. De toekomstige bewoners van woonblok 03 kunnen over een aantal weken naar hun toekomstige thuis komen kijken. 

Extra leuk: vandaag vindt voor alle kopers en betrokken partijen een feestelijke samenkomst plaats, waarin zij nader kennis kunnen maken met elkaar. 

Stand verkoop
Op dit moment zijn er nog twee appartementen in De Vlinder beschikbaar, te weten de bouwnummers 09 en 27, beiden gelegen in blok 02. Wil jij dit najaar al wonen in De Vlinder? Ontdek deze appartementen op www.devlindereindhoven.nl of neem direct contact op met de makelaar voor meer informatie.

Van Santvoort Makelaars
Torenallee 65 | 5617 BB Eindhoven
T 0031 40 269 25 30
nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl
www.vansantvoort.nl