De Vlinder Eindhoven | Update bouw januari 2023

Nieuws

We gaan op volle kracht vooruit in het nieuwe jaar met de realisatie van plan De Vlinder! Graag delen we een update van de bouw van de 51 appartementen aan de Vitruviusweg in Eindhoven met je.

Bij blok 01, dit zijn de appartementen op de bouwnummers 01 t/m 08, gelegen in de oude school, zijn we gestart met het boren en zagen van de verschillende doorvoeren. Hier worden straks de riolering en de waterleidingen in aangebracht. Aansluitend gaan we in dit blok aan de slag met de begane grondvloer.

Bij blok 02, dit betreft de appartementen op de bouwnummers 09 t/m 39, worden op dit moment de gevels op de begane grond gemetseld. Zodra het metselwerk op de begane grond gereed is, worden de balkons van deze woonlaag geplaatst. Vervolgens kan de eerste verdiepingsvloer worden gestort.

Bij blok 03, dit zijn de appartementen op de bouwnummers 40 t/m 51, zijn de wanden op de begane grond gelijmd en is afgelopen week de eerste verdiepingsvloer gelegd. Hierop worden momenteel de kozijnen gesteld. Ook wordt de isolatie aangebracht. Daaropvolgend starten we met het metselwerk.

Bijgaand een paar foto’s van de bouwplaats op 24 januari jl.

Verkoop en informatie
Eerder deze maand maakten we al bekend dat ruim 80% van de appartementen is verkocht. Prachtig nieuws, want dat betekent dat ook jij nog kunt komen wonen in De Vlinder! Wil jij heerlijk groen, duurzaam en comfortabel wonen in een spiksplinternieuw appartement met de stad om hoek? Nu kopen is deze zomer al wonen! Neem voor de actuele beschikbaarheid, verkoop en informatie direct contact op met de makelaar of bekijk het aanbod op deze website.

Van Santvoort Makelaars
Torenallee 65 | 5617 BB Eindhoven
T 0031 40 269 25 30
nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl
www.vansantvoort.nl