De Vlinder Eindhoven | Update bouw februari-maart 2023

Nieuws

De bouw van plan De Vlinder vordert gestaag! Graag delen we weer een update van de bouw van de 51 appartementen aan de Vitruviusweg in Eindhoven met je.

Bij blok 1, dit zijn de appartementen op de bouwnummers 01 t/m 08, gelegen in de oude school, hebben we de begane grondvloeren gestort. Hier zijn we nu bezig met het maken en aanwerken van alle nieuwe sparingen.

Bij blok 2, dit betreft de appartementen op de bouwnummers 09 t/m 39, zijn de vloeren op de eerste verdieping gelegd. Hier zijn de installateurs gestart met het aanbrengen van de leidingen en installaties. De kozijnen in de gevels van de eerste verdieping zijn gesteld, zodat de metselaar ook aan de slag kan.

Bij blok 3, dit zijn de appartementen op de bouwnummers 40 t/m 51, is het metselwerk op de begane grond op hoogte gemetseld. Vorige week zijn de balkons gelegd om de vloer stortklaar te maken. Dit storten gebeurt deze week, waarna we daar de verdieping op kunnen lijmen.

Bijgaand een paar foto’s van de bouwplaats op 27 februari jl.

Verkoop en informatie
Wil jij heerlijk groen, duurzaam en comfortabel wonen in een spiksplinternieuw appartement met de stad om hoek? Er zijn nog slechts enkele appartementen beschikbaar. En, nu kopen is deze zomer al wonen! Neem voor de actuele beschikbaarheid, verkoop en informatie direct contact op met de makelaar of bekijk het aanbod op deze website.

Van Santvoort Makelaars
Torenallee 65 | 5617 BB Eindhoven
T 0031 40 269 25 30
nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl
www.vansantvoort.nl