De Vlinder Eindhoven | Update bouw december 2022

Nieuws

De bouw van de 51 appartementen aan de Vitruviusweg in Eindhoven is in volle gang. De drie appartementenblokken krijgen steeds meer vorm. Graag delen we hierbij een update van de bouw van plan De Vlinder met je.

Voor de appartementen op de bouwnummers 01 t/m 08 (blok 01) is de oude school helemaal gestript. Na de kerstvakantie gaan we van start met de opbouwende werkzaamheden, waarmee de transformatie echt zichtbaar gaat worden.

Bij blok 02, dit zijn de appartementen op de bouwnummers 09 t/m 39, zijn na de kelder nu ook op de begane grond alle wanden gelijmd. Hierop is de eerste verdiepingsvloer gelegd. De installateurs zijn bezig met het aanleggen van de leidingen. De kozijnen op de begane grond zijn reeds gesteld, zodat we deze week aan de slag kunnen met de isolatiewerkzaamheden. Ook starten we hier met het metselwerk.

Voor de appartementen op de bouwnummers 40 t/m 51 (blok 03) zijn de binnenwanden op de begane grond gesteld en zijn de blokken geopperd. Hier beginnen we deze week met het lijmen van de binnenwanden.

Hierbij een paar foto's van de bouwplaats van 16 december j.l. 

Wil jij ook wonen in De Vlinder? Nu kopen = volgende zomer wonen! Ontdek de laatste appartementen op deze website of neem direct contact op met de makelaar.

Van Santvoort Makelaars
Torenallee 65 | 5617 BB Eindhoven
T 0031 40 269 25 30
nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl
www.vansantvoort.nl