De Vlinder Eindhoven | Update bouw april 2023

Nieuws

De drie woonblokken in plan De Vlinder krijgen steeds meer vorm! Graag delen we weer een update van de bouw van de 51 appartementen aan de Vitruviusweg in Eindhoven met je.

Bij blok 1, dit zijn de appartementen op de bouwnummers 01 t/m 08, gelegen in de oude school, zijn we bezig met het opnieuw metselen van de voorgevel. Verder worden er aan de buitenzijde nieuwe stelkozijnen geplaatst en is er een nieuwe constructie ten behoeve van de trappenhuizen gemonteerd. Binnen wordt er gewerkt aan het leidingwerk voor de riolering en ventilatie. Daarnaast zijn de binnenwanden rondom de lift en loggia gelijmd. Aan de achterzijde wordt een start gemaakt met de voorbereidingen voor de orangerie.

Bij blok 2, dit betreft de appartementen op de bouwnummers 09 t/m 39, is de derde verdiepingsvloer gelegd. Momenteel worden hier de leidingen van de installaties aangebracht, waarna de vloeren volgende week worden gestort. Tegelijkertijd wordt het metselwerk van deze verdieping op hoogte gebracht. Aansluitend worden de binnenwanden op de derde verdieping gelijmd. Als deze gereed zijn wordt de dakvloer gelegd en worden de laatste gevels gereed gemaakt. Als de dakvloer gestort is wordt er een isolatielaag en dakbedekking aangebracht. Daarna starten we binnen in de appartementen met de afbouw en volgt de nadere afwerking van de appartementen.

Bij blok 3, dit zijn de appartementen op de bouwnummers 40 t/m 51, is inmiddels de dakvloer gestort en worden momenteel de laatste gevels op hoogte gemetseld. Volgende week wordt er gestart met de isolatielaag en dakbedekking. Tegelijkertijd starten we binnen in de appartementen met de afbouw. Zo worden de binnenwanden geplaatst en de leidingen in de wanden en vloeren aangebracht, waarna er een isolatielaag op de vloeren wordt gelegd. Op deze isolatielaag worden de vloerverwarming en laatste leidingen aangebracht. Als dit gereed is worden de dekvloeren gegoten waarna de tegelzetters en stukadoors aan de slag kunnen met de verdere afwerking van de appartementen.

Bijgaand een aantal foto’s van de bouwplaats op 17 april jl. Op de eerste drie foto's zie je blok 01, op foto 4 t/m 6 komt blok 02 in beeld en op de laatste foto's zie je blok 03.

Stand verkoop
Ook de verkoop van de appartementen vordert gestaag! Inmiddels zijn 47 van de 51 appartementen verkocht. De appartementen op de bouwnummers 12 en 38 staan onder optie/zijn verkocht onder behoud. Op dit moment zijn er nog twee appartementen beschikbaar, te weten de bouwnummers 09 en 27. Wil jij dit najaar al wonen in De Vlinder? Ontdek de laatste appartementen op www.devlindereindhoven.nl of neem direct contact op met de makelaar voor meer informatie.

Van Santvoort Makelaars
Torenallee 65 | 5617 BB Eindhoven
T 0031 40 269 25 30
nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl
www.vansantvoort.nl