Daarom nieuwbouw: de voordelen van kopen in De Vlinder Eindhoven

Nieuws

Aan het kopen van nieuwbouw zitten veel voordelen. Als eerste bewoner bepaal jij hoe jouw ideale thuis eruit komt te zien. Laat jij je woondromen uitkomen in De Vlinder in Eindhoven? Hieronder geven we je 3 redenen om te kiezen voor dit unieke project!

1. Volop keuzevrijheid
De appartementen zijn in basis praktisch van indeling en worden compleet afgewerkt inclusief keuken, sanitair en tegelwerk. Zowel qua afwerking als qua indeling zijn er tal van mogelijkheden om je appartement helemaal aan te passen op jouw wensen. Gebruik die tweede slaapkamer bijvoorbeeld als kantoor om lekker relaxed vanuit thuis te kunnen werken. Of voeg de slaapkamers samen en creëer een super-de-luxe master bedroom met een inloopkast voor je uitgebreide kleding- en schoenencollectie. Heb je liever een grotere woonkamer dan een tweede badkamer? Ook dat kan! Laat je inspireren door de mogelijkheden.

2. Op-en-top duurzaam
Een ander groot voordeel van nieuwbouw: in De Vlinder koop je een op-en-top duurzaam appartement dat op de toekomst is voorbereid. De appartementen hebben energielabel A+, A++ of zelfs A+++. Goed voor het milieu én goed voor je portemonnee.

3. Samen eigenaar
Wat ook heel leuk is bij het kopen van nieuwbouw is dat je veel nieuwe mensen ontmoet. Jij en je buren worden allemaal tegelijkertijd eigenaar van jullie toekomstige thuis en jullie worden samen lid van de Vereniging van Eigenaren van De Vlinder. In plan De Vlinder geldt daarbij een zelfbewoningsplicht van 3 jaar. Het grote voordeel hiervan is dat je met alle mede-eigenaren woont!

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op www.devlindereindhoven.nl en download de uitgebreide sfeerbrochure of bel de makelaar voor een persoonlijke toelichting.

Van Santvoort Makelaars
Torenallee 65 | 5617 BB Eindhoven
T 040 269 25 30
nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl
www.vansantvoort.nl