Bouwnummer 10 De Vlinder Eindhoven verkocht

Nieuws

Bouwnummer 10 van plan De Vlinder in Eindhoven is verkocht! Recent werden de overeenkomsten voor dit bijzondere appartement ondertekend. Bouwnummer 10 is gelegen in woonblok 02. De ruimtes van dit appartement verdeeld zijn over twee woonlagen; het souterrain en de begane grond.

De entree van het appartement bevindt zich op de begane grond, waar je ook de woonkamer, de keuken, het toilet, de badkamer en een slaapkamer treft. Via een trap bereik je het souterrain met de master bedroom met een badkamer en suite. Voor dit appartement is een optionele indeling mogelijk, waarbij de badkamer op de begane grond komt te vervallen en de woonkamer wordt vergroot.

Reuvers Ontwikkeling & Bouw, Collectief Duurzaam Wonen en Van Santvoort Makelaars feliciteren de kopers van harte met de aankoop van hun toekomstige thuis aan de Vitruviusweg!

Wil jij ook zo'n fantastisch appartement in De Vlinder? Er zijn nog enkele appartementen/types beschikbaar. En: nu kopen is deze zomer al wonen! Kijk voor het actuele aanbod op www.devlindereindhoven.nl of neem direct contact op met:

Van Santvoort Makelaars
Torenallee 65 | 5617 BB Eindhoven
T 0031 40 269 25 30
nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl
www.vansantvoort.nl